2016DreamOutLoud

Velkommen til 2016

Så kom vi ind i 2016. Jeg havde en stille og rolig aften med nogle gode venner som jeg desværre ser alt for lidt. Den første dag på året bruger jeg altid på at tænke over hvad jeg ønsker mig for det kommende år. Jeg har altid en masse drømme, de fleste af dem plejer aldrig at blive til noget. Men i år har jeg taget en beslutning om at leve mine drømme. De første ting er allerede planlagt. Aktiviteten her på bloggen er en af dem. Det største bliver dog en tur til Californien til august og jeg glæder mig som et lille barn. Har altid gerne ville til USA og det bliver forhåbentlig den første af mange rejser.

2016DreamOutLoud

Jeg har også brugt dagen på at overveje hvad jeg vil lave af strikke projekter. Eller i hvert fald et par stykker. Alle tre mønstre kan købes på Ravelry og alle tre er på engelsk. Når man kigger på min side kommer det nok ikke som nogen overraskelse at jeg ofte strikker efter engelske mønstre. Det er ikke noget jeg specifikt går efter, strikker også gerne efter et dansk mønster. Men jeg laver de ting som jeg falder for og det ender tit med engelske mønstre.

Jeg så blusen Crazy stripes første gang i en facebook gruppe, kan dog ikke huske hvilken. Synes den har et spændende udtryk og den ligner noget som er super sjov at lave. Mønsteret kan findes på Ravelry her. Min plan er at strikke den i Blackhill Højlandsuld fra Garnudsalg i brune og blå nuancer. Skal have lavet strikkeprøver med striberne men venter udtålmodigt på at blive færdig med mit KitFriend projekt samt TheDoodler før jeg må starte noget nyt. Det burde dog ske i løbet af weekenden.

Ravelry2016_2

Crazy Stripes Billede lånt fra Ravelry

Jeg er super vild med designeren La Maison Rililie. Det er nogle super flotte designs og de er vildt spændende at lave. Jeg har lavet flere ting og de er alle strikke oppe fra og ned uden monterings arbejde. Det gør også at de ind i mellem er udfordrende og de er bestemt ikke for nybegyndere. Men for en detalje og teknik nørd som mig er de fantastiske, Jeg har i øjeblikket et godt øje til en bluse som hedder RhombingAround. Mønsteret  findes her. Jeg ved stadig ikke hvilket garn jeg vil lave den i eller hvilke farver. Men det kommer nok til mig lige pludselig.

Ravelry2016_1

RhombingAround Billede lånt fra Ravelry

Hulmønstre giver det smukkeste strik, det er så elegant. Det er desværre ved at være længe siden jeg har lavet huller sidst og det må derfor være ved at være på tide at jeg gør det igen. Jeg er ret vild med dette sjal, Ethereal. Mønsteret kan findes her. Jeg overvejer at lave det i Dreamline Sky fra Du Store Alpakka, men ved ikke helt hvilken farve. Er der nogle forslag? Garnet kan i øvrigt findes her (affiliatelink) hos Woolspire

Ravelry2016

Ethereal Billede lånt fra Ravelry

Hvad har du af planer for 2016?


4 Comments

 • Lina Aggerholm

  15. januar 2016 at 01:34

  Hej Lisbeth.
  Er lige faldet over din blog da jeg havde søgt på lace strik. Har også købt den bog med lace from Estonia men har endnu ikke kastet mig ud i at prøve noget da jeg ikke forstår den engelske tekst. Måske det nu kan lykkes med hjælp fra din oversættelse fra engelsk til dansk. Kan godt lide at strikke lace da det bliver så smukt og er i gang med tørklæde fra Hjelholts uldspinderii et mønster som hedder Tulipaner. Har også strikket strømper i lace.
  Underligt at bogen ikke er blevet oversat til dansk den er jo virkelig lækker.
  Knuz fra Lina

  Svar
  • Lisbeth

   15. januar 2016 at 06:14

   Velkommen til 😊
   Ja, jeg også også vild med lace, det er nemlig så smukt. Jeg er dog inde i en periode hvor jeg ikke gider at tælle, så vil helst bare lave glatstrik. Men det går nok over igen ☺️
   Sig til hvis der er nogle oversættelser som mangler, så opdatere jeg gerne 😘
   God strik Lisbeth

   Svar
 • Thea

  1. januar 2016 at 22:14

  Spændende projekter 🙂

  Hvad med at strikke sjalet i grå? 😉

  Jeg er død for projekter lige pt, men tror jeg vil kaste mig ud i et dukketæppe i vævestrik og så ellers tage mig sammen til at strikke karklude.

  Svar
  • Lisbeth

   1. januar 2016 at 22:20

   Tak Thea….. Det kunne meget blive gråt, men jeg havde dog noget i retning af petroleum eller en lækker rødlig… Vi må se hvad jeg finder på….

   Svar

Skriv et svar