• Home
 • /
 • andet
 • /
 • Post Danmark Rundt helt tæt på…

Post Danmark Rundt helt tæt på…

Jeg kan rigtig godt lide at se cykelsport. Eller det er måske lidt pænt sagt for hele juli sidder jeg klistret til skærmen for at se Tour De France. Faktisk tager jeg nogle år fri fra arbejde for at få lov til at gå ind i min egen lille Tour bobbel. Live cykelløb siger mig tilgængæld ikke så forfærdelig meget. Jo, det skulle da lige være 6-dages løb. Men på landevejen er det ligesom bare ikke rigtig besværet værd. Man står og venter og venter og så er det væk igen på nul komma fem.

Meeeen, når nu Post Danmark rundt kommer igennem min by, så er man da en dårlig cykelfan hvis man ikke lige stiller sig ned i vejkanten og støtter op om feltet. Så det brugte jeg da lige en time på i dag.

Her er et lille galleri med hvad jeg så…. Hvis du synes billederne ser ud til at strække sig lidt så tryk på dem, så burde det komme frem i rigtig format.

 

Post Danmark rundt 2013 Hjemmeværnet forsøger at styre trafikken, mens vi venter på rytterne. Helst modsat af farverne på lyskurven, så kan han nemlig få lov til at skælde lidt ud. Tilgengæld er vi tilskuere underholdt....

Post Danmark rundt 2013
Hjemmeværnet forsøger at styre trafikken, mens vi venter på rytterne. Helst modsat af farverne på lyskurven, så kan han nemlig få lov til at skælde lidt ud. Tilgengæld er vi tilskuere underholdt….

 

Post Danmark rundt 2013 Nok den mest spændende bil i en temmelig trist karavane.

Post Danmark rundt 2013
Nok den mest spændende bil i en temmelig trist karavane.

Post Danmark rundt 2013 Martin Morten trækker udbruddet. Han sikrede sig tidligere på dagen bakketrøjen og har derfor været på podiet på Frederiksberg.

Post Danmark rundt 2013 Endelig kom feltet. Heldigvis uden den helt høje fart, så vi havde da et par sekunder til at nyde dem.

Post Danmark rundt 2013
Endelig kom feltet. Heldigvis uden den helt høje fart, så vi havde da et par sekunder til at nyde dem.

Post Danmark rundt 2013 Løbets vinder Wilco Kelderman fra Belkin i den guletrøje. Bagved ham ses Mark Cavendish i Britiske mesterskabs trøje. Han vinder senere etapen.

Post Danmark rundt 2013
Løbets vinder Wilco Kelderman fra Belkin i den guletrøje. Bagved ham ses Mark Cavendish i Britiske mesterskabs trøje. Han vinder senere etapen.

Post Danmark rundt 2013 Med nummer 31 ses her Tyler Farrar.

Post Danmark rundt 2013 Det er ikke til at se det. Heller ikke når man ved det. Men Garmin rytteren er Alex Rasmussen, i hvert fald i følge nummeret på cyklen.

Post Danmark rundt 2013
Det er ikke til at se det. Heller ikke når man ved det. Men Garmin rytteren er Alex Rasmussen, i hvert fald i følge nummeret på cyklen.

 

Post Danmark rundt 2013 Ja, det er Lars Bak som er på billedet. Han ender som nummer 2 samlet i løbet. Kun 6 sekunder fra sejren.

Post Danmark rundt 2013
Ja, det er Lars Bak som er på billedet. Han ender som nummer 2 samlet i løbet. Kun 6 sekunder fra sejren.

Post Danmark rundt 2013 Med den blå trøje er det Matti Brechel, der ender som nummer 3 samlet i løbet. Han kaster i øvrigt sin bananskræl få sekunder senere. Så desværre ikke hvem der samlede den op.

 

Post Danmark rundt 2013 Rytterne fra Saxo Tinkoff havde valgt at ligge sig i modsatte side. Her tror jeg dog man kan ane Jonas Aaen bagerst og Michael Mørkøv forrest. Uden jeg dog er sikker. :-)

Post Danmark rundt 2013
Rytterne fra Saxo Tinkoff havde valgt at ligge sig i modsatte side. Her tror jeg dog man kan ane Jonas Aaen bagerst og Michael Mørkøv forrest. Uden jeg dog er sikker.

Post Danmark rundt 2013 Michael Valgren med nummer 134 skal næste år køre for Bjarne Riis på Team Saxo bank eller hvad de nu kommer til at hedder i 2014.

Post Danmark rundt 2013 Noget uhøfligt af Rasmus Guldhammer (nummer 125) at kigger den anden vej når nu han bliver fotograferet.

Post Danmark rundt 2013
Noget uhøfligt af Rasmus Guldhammer (nummer 125) at kigger den anden vej når nu han bliver fotograferet.

 

Post Danmark rundt 2013 Her har vi Iljo Keisse, man skal vist kende lidt til 6-dages løb for rigtig at vide hvem han er.

Post Danmark rundt 2013
Her har vi Iljo Keisse, men man skal vist kende lidt til 6-dages løb for at vide hvem han er.

Post Danmark rundt 2013 Ham her er heller ikke så kendt, men Kasper Folsach var med på 4000 m holdet til OL 2012 i London.

Skriv et svar