Moroccan Nights

I sommeren 2015 fik jeg endelig startet på Moroccan Nights af La Maison Rililie. Som jeg har nævnt tidligere er hun min ynglings strikkedesigner i øjeblikket. Jeg er vild med at det strikkes ud i et og der ingen montering er andet end lidt ender som skal hæftes.

Moroccan Nights1_

 

Jeg købte mønstret allerede i december 13′, men kom som sagt først i gang i sommeren 15′ og det nåede at blive 2016 inden var helt færdig. Og sammenlignet med andre projekter at det faktisk ret hurtigt. Ihvertfald fra første til sidste maske. Tiden fra indkøb til helt færdig ligner vist nærmere den tid tingene normalt tager her. I know, jeg er en sløv banan.

Faktaboks

MønsterMoroccan Nights af La Maison Rililie

Garn: Garnudsalg Blackhill Højlandsuld Wool

Garnforbrug: Cirka 150 g

Farve: Artiskok

Pinde: 3,5 mm og 4,0 mm

Jeg faldt straks for alle de mange detaljer som der er kælet for i designet. Har prøvet at tage billeder af de fleste, men ved ikke om det er lykkedes at få det hele med.

Moroccan Nights2_

 

Det giver en spændende effekt, den måde hun har valgt at skifte fra perlestrik til retstrik. Kan godt lide at den buer i stedet for det traditionelle lige snit.

Moroccan Nights7_

 

Det er ikke så nemt at se på billedet, men på ærmerne har meget lavet en lignende buet effekt fra vrang til ret.

Moroccan Nights3_

 

Man har taget perlestrikken med over i ærmekanten i stedet for rib. Og ligesom på halskanten har man valgt en aflukning som ruller.

Moroccan Nights4_

 

Raglan udtagningen er jo også smuk i sig selv her omgivet af forskellige mønstre.

Moroccan Nights5_

 

Disse snoninger er fotograferet under ærmet, men de sidder faktisk også ovenpå ærmet. De går ikke helt ned til bunden, men fadder ligesom ud på vejen.

Allerede da jeg købte mønstret havde jeg i tankerne at lave den til min søster. Var temmelig sikker på at hun som mig vil elske alle detaljerne og at den er lidt rå samtidig med at den alligevel er lidt sød og feminin. Hun er ikke så stor så lavede den i ekstra small. Jeg blev dog lidt nervøs undervejs for om den måske var for lille. Det var den ikke, den passede helt perfekt og hun blev super overrasket og glad. Og jeg havde oveni købet valgt at strikke den i ynglings farven helt uden at vide det.

6 Comments

Skriv et svar