• Home
 • /
 • Sjal
 • /
 • Gamayun Bird blev endelig færdig….

Gamayun Bird blev endelig færdig….

Grey Gamayun Bird_Finish5_

Tilbage i januar startede jeg på Gamayun Bird og nu er jeg endelig blevet færdig. Og det er simpelthen blevet så smukt, lidt mindre end forventet, men det er faktisk helt perfekt når det kommer på.

Faktaboks

MønsterGamayun Bird by Natalia Sha

Garn: Lana Grossa Lace Merino

Garnforbrug: ca. 70 g

Farve: Lys grå – 10 light grey mix

Pinde: 3,5 mm addi lace

Grey Gamayun Bird_WIP1

Allerede fra starten var der mange masker at holde styr på, men den passede fint ned i mit Kähler fad.

Grey Gamayun Bird_WIP2_

Det kan dog på ingen måde kaldes for TV strik. Jeg havde svært ved at finde en rytme og måtte kigge i diagram flere gange på hver eneste pind. Det er bestemt ikke noget som passer mig. Faktisk er jeg startet på det to gange tidligere og opgivet. Denne gang var jeg dog stædig, måske fordi garnet passede bedre.

Grey Gamayun Bird_WIP3_

Jeg er temmelig glade for maskemarkører men jeg må indrømme at det her er i over kanten selv for mig. 😉

Grey Gamayun Bird_WIP4_

Jeg bliver altid så imponeret når en lace strik bliver spændt ud. Man ser pludselig mønstret meget mere tydeligt.

Grey Gamayun Bird_Finish8_

Og der skal ikke spares på nålene 😉 Man må aldrig gå ned på nåle, selvom det var tæt på denne gang.

Grey Gamayun Bird_Finish9_

Og I skal da ikke snydes for et par billeder uden nåle i. Det lykkedes mig desværre ikke at få et ordenligt billede af hele sjalet, så I må selv prøve at stykke billederne sammen.

Grey Gamayun Bird_Finish3_

Jeg er vild med detaljerne i mønsteret.

Grey Gamayun Bird_Finish1_

Grey Gamayun Bird_Finish4_

Her er det så rundt om halsen på mig. Og siden jeg har fri og er alene hjemme og  derfor ikke har redt hår så har jeg altså skåret ansigtet væk. I skulle jo nødig blive bange. Som det måske kan fornemmes er det ikke særlig stort men jeg tror det bliver helt perfekt her i foråret, mens vi venter på varmen.

Grey Gamayun Bird_Finish5_

2 Comments

 • Lina Aggerholm

  22. april 2016 at 22:44

  Suk hvor er det bare et smukt sjal. men uh det tør jeg ikke kaste mig ud i. . . endnu. Smiler.Blev helt bange da jeg så alle dine maskemarkører.
  Jeg har måtte starte et nyt Madli sjal op da det som jeg gav min søster i fødselsdagsgave var i noget super lækkert uld og det kan hun ikke tåle. Så suk nu er jeg i gang med et i silke, præcis som det jeg lavede til mig selv bare i en råhvid farve.
  Og ja man må aldrig gå ned på nåle. Smiler. Smukt smukt sjal, vi er nogen som bliver lidt misundelige, på den positive måde.
  Knuz fra Lina

  Svar
  • Lisbeth

   22. april 2016 at 22:52

   Mange tak for de fine ord Lina.
   Det var da ærgerligt hun ikke kunne tåle det du havde lavet. Øv, men det er da sødt af dig af gå i gang med et nyt. Og silke er også super lækkert. Har dog stadig til gode at lave noget i ren silke. Jeg går bare og gramser på det til messer.
   Det er nu ikke fordi det her er svært at lave, der skal bare tælles… Meget.. og hele tiden. Men kan man det er det, så er det ingen problemer.
   Og ja, der er mange markører i, men der var kun på den ene pind da jeg skulle tælle forskellige ting og når man nu har en stor skål markører så kan man jo lige så godt bruge dem. Og hvad angår nåle så løb jeg faktisk tør på det næste sjal da det blev vasket. Så ja, der er bestilt flere nåle i dag.

   Svar

Skriv et svar